Obavijesti

Job Shadowing

Job Shadowing

by Goran Hajnal -
Number of replies: 0

Od 2.5 do 6. 5.2022. u našoj školi imali smo gosta iz Španjolske u Erasmus + programu razmjene  (Job Shadowing), Luis de Sena iz škole IES La Zafra Motril , nastavnik fizike i kemije.


Luis je uglavnom pratio nastavu fizike kod Nastavnika Gorana Hajnal, a bio je i na nastavi kemije, Španjolskoj jezika, Engleskog jezika i  Geografije. 

U petak 6. 5. na Danu otvorenih vrata održao je dva predavanja: Music and Physics i Life or Chemistry?. Učenici naše škole su bili jako zadovoljni predavanjima koja su bila jako dobro posjećena.

Slobodno vrijeme izvan nastave popunili smo izletima i događanjima u gradu, pa je osim znamenitosti grada Našica posjeto Osijek, Jankovac, Orahovicu i nezaboravan doček rukometaša. Također dobrodošlicu u naš Grad su mu izrazili gradonačelnik, ravnatelj naše škole i predsjednik NK Nexe.

Luis se također želio zahvaliti svima sa nekoliko dojmova: Drago mi je što sam bio kod Vas i zahvalan sam na gostoprimstvu. Nastavnici, studenti, i građani bili su jako ljubazni, osjećao sam se ugodno i dobrodošao. Rad u Vašoj  školi mi se svidio i dobio sam puno novih informacija i ideja koje ću iskoristiti u svom budućem radu. Grad Našice me se dojmio, uživao sam u šetnji gradom, vožnji biciklom u prirodi, uživao sam u odličnoj hrani i ugodnom društvu. Zahvalio bih se svima a posebno mom kolegi Goranu koji mi je bio izvrstan domaćin, nastavnik i turistički vodič. U budućnosti ću sigurno opet posjetiti Hrvatsku i svojim kolegama iz škole ću prenijeti ugodna iskustva koja sam imao u ovom dijelu Hrvatske.